.
جمعه 26 مهر 1398.

امام خامنه ای:امروز درس خواندن،‌علم آموزی، پژوهش و جديت در كار اصلی دانشجويی، جهاد است.

.

بازدید کل
253
1709697

کمپین نذر آب با هدف جلب مشارکت عمومی و سازمان های خیر در راستای تامین مالی تهیه مخازن نگهداری آب برای روستاهای محروم و دورافتاده که بنا به دلایل گوناگون دسترسی به آب آشامیدنی از طریق شبکه آبرسانی شهری و یا روستایی را ندارند و همچنین احداث آبشخور حیوانات برای نجات جان آنها و حفظ طبیعت، تشکیل شده است.

با توجه به تغییرات اقلیمی و وضعیت سخت ناشی از خشکسالی در مناطق مختلف کشور و به ویژه شدت این وضعیت دشوار دراستان سیستان و بلوچستان، جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی مردمی و در راستای اهداف بشردوستانه اقدام به برپایی کمپین ملی «نذرآب» در سراسر کشور کرده است.

اساتید و پرسنل زحمت کش موسسه آموزش عالی غیردولتی اندیشه سازان و همچنین دانشجویان گرامی این موسسه ، حسب احساس وظیفه در این کمپین مردمی مشارکت داشتند.