مشخصات کلی کارشناسی پیوسته زیست شناسی(میکروبیولوژی)
ميكروبيولوژي علمي است كه در باره ميكرواورگانيسم ها يا جانداران ذره بيني ( ميكرواورگانيسم ها) بحث و گفتگو مي كند.
شاخه هاي عمده ميكروبيولوژي رامي توان به: ويروس شناسي، پريونها، باكتريها، پروتوزئرها، ميكروبيولوژي خاك، ميكروبيولوژي آب، ميكروبيولوژي مواد غذائي عوامل ضد ميكروبي اشاره كرد.
كاربرد و استفاده از دانش آموختگان و فارغ التحصيلان اين رشته:
با توجه به اهميت و گستردگي اين رشته مي توان از دانش آموختگان اين رشته در تمامي مراكز آموزشي تحقيقاتي، داروسازي، پزشكي، بيوتكنولوژي، صنايع غذائي كشاورزي، سازمان آب شركتهاي آب و فاضلاب، مراكز و مؤسسات بهداشتي و ساير مراكز علمي مي توانند استفاده کرد.