جدول ترم بندی دروس دو ساله کاردانی ناپیوسته صنایع غذایی
نیم سال اول |
نیم سال دوم |
||||||||||||
کد درس |
نام درس |
واحد |
پیشنیاز - همنیاز |
نوع درس |
کد درس |
نام درس |
واحد |
پیشنیاز - همنیاز |
نوع درس |
||||
نظری |
عملی |
نظری |
عملی |
||||||||||
11110 |
اندیشه اسلامی |
2 |
- |
- |
عمومی |
11115 |
اخلاق اسلامی |
2 |
- |
عمومی |
|||
11132 |
زبان عمومی |
3 |
- |
- |
عمومی |
19116 |
ریاضی کاربردی |
2 |
- |
19110 |
پایه |
||
11127 |
ادبیات فارسی |
3 |
- |
- |
عمومی |
19117 |
میکروبیولوژی عمومی |
2 |
- |
اصلی |
|||
19112 |
شیمی عمومی |
2 |
- |
- |
پایه |
19118 |
آز میکروبیولوژی عمومی |
- |
1 |
19117یا همزمان |
اصلی |
||
19113 |
آز- شیمی عمومی |
- |
1 |
19112 |
پایه |
19119 |
شیمی مواد غذایی |
2 |
- |
19114 |
اصلی |
||
19111 |
فیزیک مکانیک و حرارت |
2 |
- |
19112 |
پایه |
19120 |
شیمی تجزیه |
2 |
- |
19112یا همزمان |
پایه |
||
19114 |
شیمی آلی |
2 |
- |
19112یا همزمان |
پایه |
19121 |
بیوشیمی |
2 |
- |
19118یا همزمان |
اصلی |
||
19110 |
ریاضیات عمومی |
3 |
- |
- |
پایه |
19122 |
مبانی برق |
2 |
- |
19111یا همزمان |
پایه |
||
19115 |
عملیات کارگاهی |
- |
1 |
- |
19123 |
آز فیزیک مبانی برق |
1 |
19122 یا همزمان |
پایه |
||||
11129 |
تربیت بدنی |
- |
1 |
- |
عمومی |
19124 |
نقشه کشی صنعتی و نقشه خوانی |
2 |
- |
اصلی |
|||
20 |
19125 |
ایمنی در صنایع غذایی |
1 |
- |
از ترم دوم |
اصلی |
|||||||
19 |
|||||||||||||
نیم سال سوم |
نیم سال چهارم |
||||||||||||
کد درس |
نام درس |
واحد |
پیشنیاز - همنیاز |
نوع درس |
کد درس |
نام درس |
واحد |
پیشنیاز - همنیاز |
نوع درس |
||||
نظری |
عملی |
نظری |
عملی |
||||||||||
19126 |
اصول پایه مهندسی |
4 |
- |
19116- 19111 |
اصلی |
19135 |
صنایع گوشت و شیلات |
2 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19127 |
اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی |
2 |
- |
19119- 19130 یا همزمان |
تخصصی |
19136 |
صنایع قند |
2 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19128 |
اصول کنترل کیفی |
2 |
- |
19116 |
تخصصی |
19137 |
صنایع روغن |
2 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19129 |
میکرو بیولوژی مواد غذایی |
2 |
- |
19117 |
اصلی |
19138 |
صنایع شیر و فرآورده های آن |
2 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19130 |
عملیات واحد |
2 |
- |
19126 یا همزمان |
اصلی |
19139 |
صنایع خشکبار |
1 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19131 |
بهداشت محیط |
2 |
- |
ازترم سوم |
اصلی |
19140 |
صنایع کنسرو و کمپوت |
2 |
- |
19129-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19132 |
اصول مدیریت و سرپرستی |
2 |
- |
از ترم سوم |
اصلی |
19145 |
کار آموزی |
4 |
گذراندن دروس ا صلی و تخصصی یاهمزمان |
||||
19133 |
آز تجزیه مواد غذایی1 |
- |
1 |
19119- 19120 |
تخصصی |
19142 |
صنایع غلات |
2 |
- |
19129- 19119-19130یا همزمان |
تخصصی |
||
19134 |
آز تجزیه مواد غذایی2 |
- |
1 |
19133 یا همزمان |
تخصصی |
19143 |
آزمایشگاه غلات |
- |
1 |
19142یا همزمان |
تخصصی |
||
19141 |
صنایع بسته بندی |
1 |
- |
19130یا همزمان |
تخصصی |
19144 |
آزمایشگاه کنترل و کیفی |
- |
1 |
19133 – 19133 یا همزمان |
تخصصی |
||
19 |
11131 |
دانش خانواده و جمعیت |
2 |
- |
- |
عمومی |
|||||||
21 |
|||||||||||||
جمع کل واحد:79 |